19 Mart 2012 Pazartesi

Terim ilan etti: 'Şampiyonuz!'

Terim ilan etti: 'Şampiyonuz!'Terim ilan etti: 'Şampiyonuz!'

Galatasaray Teknik Direktörü Terim: "Normal ligde burada şampiyonluk turu atıyorduk. İlk etabın şampiyonuyuz. Ama bundan sonra, play-off adında peydah olan bir lig daha oynayacağız"

Şehitlere başsağlığı dileyerek sözlerine başlayan Fatih Terim, derbi sonrası şunları söyledi:

"Oyuncularımı kutluyorum. Normal ligde bugün burada şampiyonluk turu atıyorduk. İlk etabın şampiyonuyuz. Fakat bundan sonra bir lig daha oynayacağız. Play-ff adında, sonradan peydah olan bir lig daha oynayacağız.
Maça iki güzel golle 2-0 geride başladık. Alex ve Sow'un golleri çok güzeldi! Ancak bu gollerden sonra herkesin gurur duyduğu bir Galatasaray çıktı ortaya. Futbolun adaleti bugün mağlup olmamıza izin vermedi. İlk 20-25 dakika dışında iyi oynayan ve Kadıköy'de 2-0'dan maçı döndüren bir takım vardı."

TARAFTARLARIMIZ GÖZLERİMİZİ YAŞARTTI
Fenerbahçe'yi de tebrik eden Terim, "Oynamak, her yerde oynamak Galatasaray'ın bundan sonraki prensibi olacak. Rakibimizi de tebrik ediyorum. Güzel bir derbi oldu. En yakın rakibimize 9 puan fark attık. Bundan sonra önümüzde kalan maçlara bakacağız. Taraftarımız bugün gözlerimizi yaşarttı. Florya'dan buraya kadar muhteşem bir destek verdiler. Ben bunu Avrupa şampiyonluğumuzda gördüm. Henüz şampiyon olmadık ama onlar bizi şampiyon ilan etmişler bile" dedi.Terim ilan etti: 'Şampiyonuz!'

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder