19 Mart 2012 Pazartesi

Beşiktaş'ta flaş gelişme!

Beşiktaş'ta flaş gelişme!Beşiktaşın sezon başında Valencia dan 2 milyon Euro ya transfer ettiği Fernandes in 17 milyon Euro ya İngiliz Tottenham a verildiği öğrenildi.

Sıkıntılı bir dönemden geçen Beşiktaş ta flaş bir gelişme yaşandı. Mali sıkıntı içinde olan ve yeni gelecek yönetimle birlikte düzlüğe çıkmak isteyen Siyah-Beyazlılar da takımın en önemli oyuncusu olan Manuel Fernandes in 17 milyon Euro yani tam 40 milyon TL ye İngiliz Premier Lig takımı Tottenham a satıldığı ileri sürüldü.

Başkan Yıldırım Demirören in istifa etmeden önce sürekli gittiği İspanya da menajer Jorge Mendes e tam yetki verdiği ve Mendes in de İngiliz kulübü ile yaptığı görüşmelerde 17 milyon Euro ya ön protokol yaptığı belirtildi. Büyük bir aksilik çıkmazsa Fernandes in gelecek yıl Ada da top koşturacağı ifade edildi.

PORTEKİZLİLER SATILACAK

Sezon başında 2 milyon Euro ya Valencia dan transfer edilen Fernandes in 17 milyon Euro gibi bir rakama satılması ve 15 milyon Euro kar edilmesi müthiş ticaret olarak yorumlandı. Bu arada Fernandes in ardından sırasıyla Almeida, Quaresma ve Simao yu da elden çıkarmayı planlayan Siyah-Beyazlıların hedefi bu transferlerden yüksek bir gelir elde edilmesi yönünde.

Başkan olmasına kesin gözüyle bakılan Fikret Orman da mali kongrede yaptığı konuşmada küçülmenin şart olduğunu söylemişti. Beşiktaşın yeni transfer politikasının da Portekizliler i göndererek yerlerine Almanya dan gurbetçi gençler ve ünlü olmayan oyuncular getirmek olduğu kaydedildi.Beşiktaş'ta flaş gelişme!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder