19 Mart 2012 Pazartesi

Saraçoğlu tehlikede

Saraçoğlu tehlikedeGalatasaray derbisinde sarı-lacivertlilerin yaptığı kötü tezahürat, temsilci tarafından rapor edildi. PFDK bu konuda bir ceza verirse Fenerbahçe, Bursa maçını kadın ve çocuklara karşı oynayacak.

Fenerbahçe nin Bursaspor maçını seyircisiyle oynaması tehlikeye girdi. Sarı-lacivertlilerin dünkü Galatasaray karşılaşmasındaki kötü ve çirkin tezahürat ile saha olayları, Şükrü Saracoğlu Stadı nı yeniden kapanma tehlikesiyle karşı karşıya bıraktı.

Maçın özellikle son bölümünde tribünlerden toplu halde yükselen küfür sesleri temsilci raporlarında yer aldı. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) cezayı gerektiren bir durum görmesi durumunda bu fiilin 5. kez gerçekleşmesi nedeniyle, sarı-lacivertliler 1 maç seyircisiz oynama ve 120 bin lira para cezasına çarptırılacak. Bu durumda Fener, gelecek hafta oynayacağı Bursaspor karşılaşmasını sadece kadınlara ve çocuklara karşı oynayacak. Bilindiği gibi sarı-lacivertliler, Beşiktaş maçında dört maçlık sınırı geçmiş, Sivas maçında seyircisiz oynamak zorunda kalmıştı.

Kafalar yarıldı
Fenerbahçe nin cezası bununla da bitmeyecek. Özellikle Galatasarayın ilk golünden sonra Hasan Şaşın alnının yarılması, ayrıca Fatih hocanın kaşının üzerine gelen yabancı cisimler, sarı-lacivertlilerin başını ağrıtacak. Terim, 4. hakem Süleyman Abay a alnını gösterirken, yedek kulübelerinin arkasına konan kameralı polisler de Fenerbahçeli holiganları durdurmaya yetmedi. (milliyet)Saraçoğlu tehlikede

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder