19 Mart 2012 Pazartesi

Derbinin galibi yok: 2-2

Derbinin galibi yok: 2-2Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasın derbi mücadelesine sahne oldu. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan ve Fenerbahçe'yle Galatasaray'ı karşı karşıya getiren, son dakikada Galatasaray'ın bir topunun direkten döndüğü mücadele 2-2 eşitlikle sona erdi.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe ve Galatasaray Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşı karşıya geldi. Dev derbi 2-2'lik eşitlikle sona erdi.

Karşılaşmada Fenerbahçe'nin golleri 10. dakikada Sow ve 15. dakikada kaptan Alex'ten geldi. Galatasaray'ın golleri ise 36. dakikada Elmander ve 83. dakikada Hakan Balta'dan geldi.

Lider Galatasaray bu skorla puanını 70'e yükseltirken Fenerbahçe 61 puana yükseldi.

Galatasaray normal sezonu lider tamamlamayı garantiledi


Spor Toto Süper Lig'deki derbi mücadelesinde Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'yle 2-2 berabere kalırken, kendi adına çok önemli bir sonuç aldı.

Fenerbahçe deplasmanına rakibiyle arasında 9 puan farkla lider olarak gelen sarı-kırmızılılar, elde ettiği beraberlikle bu farkı korumayı bildi.

Galatasaray'ın Fenerbahçe karşısında aldığı 2-2'lik beraberlik, sarı-kırmızılı takımın 6 maçlık galibiyet serisini sona erdirmesine karşın, elde edilen 1 puan normal sezonu lider tamamlamayı garanti hale getirdi.

Son 3 haftaya 9 puan farkla lider girmiş olan sarı-kırmızılılar, Play-Off Şampiyonluk Grubu maçları öncesi bu puan avantajını daha da yükseltmeye çalışacak.

Fenerbahçe Kadıköy'de ''dalya'' dedi

Fenerbahçe, ezeli rakibi karşısında Kadıköy'deki maçlarda 100 golün üzerine çıktı.
Sarı-lacivertli ekipte maçın Sow'un attığı ilk gol, Fenerbahçe'nin Galatasaray karşısında Kadıköy'deki maçlarda attığı 100. gol oldu.

Alex'in attığı gol ise Fenerbahçe'in ezeli rakibine karşı Kadıköy'deki 101. gol oldu.

Yenilmezlik serisi sürüyor


Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, 2009-2010 sezonunun 22. haftasında, 22 Şubat 2010'da Bursaspor'a 3-2 yenilen Fenerbahçe, bu maçın ardından çıktığı 38 maçın 31'ini kazanıp, 7 kez beraberlik aldı.

İç sahadaki 38 maçta toplam 85 gol atan Fenerbahçe kalesinde 21 gol görürken, 100 puan toplayıp 14 puan yitirdi.

Fenerbahçe, teknik direktörü Aykut Kocaman döneminde lig maçlarında Kadıköy'de yenilgi yüzü görmedi. Kocaman'ın yönetiminde sarı-lacivertli futbol takımı, Kadıköy'de çıktığı 32 maçta 26 galibiyet, 6 beraberlik aldı.

Ligin 7. haftasındaki Samsunspor mücadelesinde 0-0 berabere kalan sarı-lacivertliler, ardından iç sahada çıktığı 10 karşılaşmada da rakiplerini yenmesini bilirken, Galatasaray maçında galibiyet serisi sona erdi.

Galatasaray'da yaralananlar oldu

Derbi maçta Galatasaray'ın attığı gollerin ardından sarı-kırmızılı teknik heyetin olduğu bölüme Fenerbahçe tribünlerinden adeta yabancı madde yağmuru oldu.

İlk golün ardından saha kenarında sevinen sarı-kırmızılı oyuncu ve teknik ekibin üzerine çok sayıda yabancı madde atılırken, devre arasında soyunma odasına giden Hasan Şaş'ın alnında kanama olduğu görüldü.

İkinci golün ardından ise bu kez atılan yabancı maddelerden biri teknik direktör Fatih Terim'e isabet etti ve tecrübeli teknik adamın kaşında açılma oldu.

Öte yandan, maç son bölümünde Yobo'nun dirseğiyle yerde kalan Elmander'in de kaşı açılırken, derbi maçta 3 sarı-kırmızılı isim yaralandı. (Cumhuriyet)Derbinin galibi yok: 2-2

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder