6 Ekim 2010 Çarşamba

Halı Sahası Maliyeti, Fiyatları Hakkında Bilgi

taban alanının halı saha üzerinde eğitim yapılmalıdır. Daha fazla dere yatağı, toprak inme yeri, vb.gibi tercih edilmemelidir yerlerde kesim kurban. ve daha sonra ortaya çıkabilecek önlem çözülmüş olacağını çok az masraf ile sorun başlamadan önceden bilinen nedenlerden katta Crashes.


Açık halı saha sahasından daha yükseklik farklılıkları olmamalıdır. Eğer yerine toprak doldurmak için varsa otlatmak yüzey toprak, alt tabaka sert zemin halı saha yapımına başlamak için tercih edilmelidir. Bu süreçte zemin halı saha inşaatının maliyeti daha fazla olmasına rağmen doğru yoldur.

halı saha üzerinde bu tür inşaat maliyetini etkileyen elektrik, su, ısıtma, atık su ve ulaşım elemanları tek tek gözden geçirilmelidir nerede.

Proje aşaması gelecek tahmini ücreti, vergiler, harcamalar, vb ön çalışma ve aranmalıdır olabilir iken resmi belgeler ücreti alacak olması, kurumlara alınacak izin bölgesel değişir, daha resmi bir kurum kurulmuştur.

Halı saha kazı yapılmalıdır.Bu ışın kazı için, zaman tesviye sonra, makine yardımı ile yapılabilir, vücut da gücü ile yapılabilir. 25cm x 50cm kazılan kirişler için yeterli ölçüde kadar açık alanlara 1.500m2 halı. Eğer halı saha iseniz, deprem bölgesine yakın veya doğal toprak sağlamlığı hakkında şüpheler varsa, 2 satır için halı saha uzunluğu deprem yapılabilir kirişler.

üzengi demiri ile saha ve Ø8 Ø12 içine kiriş halı üzerinde uygundur. birbirine Türkiye'nin yakın her bölgesinde demir fiyatları fiyatları. hatılında Kapalı halı saha kullanılan inşaat demiri 1 ila 1.5 ton arasında.


Açık halı saha hatılının BS20 - BS30 beton sabitleme için uygundur. Beton fiyatları yeri ve beton dökülecek göre bölgeye göre değişir.

2.000 m2 açık alanda olanlar halı kadar, halı-dikkate bölgenin yağış, drenaj kanalları, alma alanının oranı yapma balık kılçığı şeklinde olup, beton içinde Drenfleks boru her zaman ihtiyaç döşeme olmayabilir.Bunun yerine kirişler 4-6 mt.ara Pimaş Ø100 ile bırakılabilir uygun olacaktır sistem dışına alınması, su borularının yüzey alanı aşağı süzülür. alanının dışında yağmur suyu, halı toplamak için bir rogora bağlanacak.

Halı döşeme alanı, doğal toprak yapısı değişiklikleri doldurun. yaymak ve kırma taş 4-3-2 No sonra 10 tonluk silindir ile silindirin sıkıştırma ile inişli çıkışlı sonra her 10-15 cm 20-35 cm.yüksekliğinde sıkıştırılmış doğal toprak tavsiyemiz gereklidir. çakıl üst katman olarak yüksekliği 10cm No 1 koydu. Burada Kırma taş ocağı, sahadan halı ve teknik ekipman ser ve toplam maliyet sıkıştırmak için gerekli bölgelere göre farklılık gösterir.

Açık halı saha, yapıların yüksekliği günü yapılacak kiriş süre önemlidir. inşaat yüksekliği de Kaleci size topu alan daraltabilmektedir.Bu nedenle hareketli ayak ile arkadaş futbol topu, üst ağ üzerinde kapalı yapılar göndermek istiyorsanız, tel yükseklik, genişlik ve uzunluk çevreleyen futbol halı saha orantılı olmalıdır alanı. Halı saha maliyeti etkileyen kabul miktarı ile birlikte siyah boru malzemesi ve boru kalınlığı değiştirmektedir.Kullanılan siyah boru çapı, boru miktarı kullanılmak üzere yapıların yüksekliği de yapılacak.

Inşaat, tel örgü kapsayan, 50 × 50x3 ve halı sahaları ile 5m PVC galvanizli tel tavsiye edilir. Alternatif olarak, 40 × 40x3m çit teli gibi olabilir, kale de demir destek Cesan ile yapılabilir. Tabii ki, boruları ile yapılan yapıların kalıntıları taşımak için. Faktörler bu seçeneğin maliyeti etkileyen. dış hava şartlarına, anti-pas ve boya maruz alanında kullanılan Halı boru, yüksek kaliteli ürünlerin seçiminde kullanılmak üzere esastır.

Futbol sahası aydınlatma direkleri, 0.5-1mt inşaat direkleri için kullanılacaktır. Insanlar üzerinde olmalıdır. Bu yapı aynı zamanda destek ayağı böylece birlikte, konstrüksiyonla aydınlatma direkleri inşaat bağımsız olabilir. aydınlatma armatürleri kullanılan Reflektörler uzun süre kullanım için uygun olmalıdır. 400W ve 1000W projektörler kullanılabilir.Projektörleri ayrı ayrı ve kullanım ve bakım kolaylığı açısından kontrol etmek için tek bir kumanda ile bir alternatif başlık için istenir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder